avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare

Funcționar public aflat în concediu medical cod 14 neoplazii, solicită prelungirea raportului de serviciu începând cu data in care are varsta standard de pensionare. Se poate aproba ?Pe minim 1 an ? Si e in concediu medical in continuare in această perioadă?
Cel mai recent răspuns: Maria 14 , utilizator 07:20, 17 Ianuarie 2020
Pe baza unei cereri formulate cu 2 luni înainte de data îndeplinirii cumulative a condițiilor de vârstă standard și a stagiului minim de cotizare pentru pensionare și cu aprobarea conducătorului autorității sau instituției publice, funcționarul public poate fi menținut în funcția publică deținută maximum 3 ani peste vârsta standard de pensionare, cu posibilitatea prelungirii anuale a raportului de serviciu.
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare functipnar public Fekete Laszlo Fekete Laszlo Sunt nascut pe 28 august 1953, este posibiĺ prelungirea contractului de munca in conformitate cu legea 156 2018 ? Va multumesc (vezi toată discuția)
Pensionare functionar public VivieneV VivieneV poate primarul sa dispuna incetarea de drept a raportului de serviciu ptr un functionar public ce indeplineste conditiile standard de pensionare ptr limita de ... (vezi toată discuția)
Prelungirea activitatii unui functionar public dupa implinirea varstei standard de pensionare maria2021 maria2021 Cum se procedeaza in cazul unui functionar public care face cerere sa mai ramana 3 ani dupa implinirea varstei standard de pensionare? Inceteaza raprtul de ... (vezi toată discuția)