avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Vanzare certificat de actionar
Discuție deschisă în Bursa de valori

Vanzare certificat de actionar

Buna ziua,

Detin un nr. de 217 actiuni (care au fost dobandite in urma alocarii prin schimbarea unui cupon nominativ de privatizare), la societatea comerciala SICOMED BUCURESTI.
Stie cineva daca pot vinde aceste actiuni, cam care ar fi pretul oferit si unde as putea face asta? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: iry1 , utilizator 18:55, 2 Iulie 2014
Stie cineva daca fosta SICOMED este actuala ZENTIVA?
Da. Aveti la adresa urmatoare informatii despre cotatia la bursa.
[ link extern ]
Va multumesc pentru raspunsul oferit. Marturisesc ca nu prea ma pricep la acest domeniu.
Nu am primit niciodata dividende. Puteti sa ma luminati cam ce suma as putea obtine daca as vinde aceste actiuni..in functie de cotatia actuala?
Si de ce nu am incasat niciodata bani pe dividende? Trebuie o solicitare a mea in acest sens?
Cam ce suma as putea incasa din aceste dividende?
Unde as putea sa ma adresez in acest sens?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iulie 2014
iry1, utilizator
Trebuie sa luati legatura cu firma (birou actionariat) pentru a afla informatii despre situatia financiara si daca a repartizat dividende in ultimii trei ani. Pentru perioadele mai vechi de trei ani, chiar daca s-au dat dividende si nu le-ati incasat din diferite motive, le-ati pierdut.
Pentru a va vinde actiunile detinute contactati o SSIF din zona dumneavoastra.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare acțiuni mmus mmus Bună ziua, am un certificat de acționar la firma Romprim SA, actiuni pt care nu am incasat dividende de foarte mulți ani intrucât mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Dividente si actiuni vaspa vaspa Detin un Certificat de actionar de la marea privatizare. Cum as putea afla daca sunt de luat dividente pe actiunile respective, cu precizarea ca pana acum nu ... (vezi toată discuția)
Mai au certificatele de actionar la sicomed vreo valoare? andamichaels@hotmail.com andamichaels@hotmail.com Mai au certificatele de actionar la SICOMED SCOASE IN 1996 vreo valoare? Matusa mea a descoperit citeva dupa moartea sotului Ei si nu stie Daca sa le arunce ... (vezi toată discuția)