As dori sa știu dacă am urmat corect pașii de desființare a unui post de reprezentant comercial. Pe acest post avem 5 angajați împărțiți in 3 magazine. In prima faza am făcut o hotărâre in care am specificat: dat fiind situația economică a firmei închidem un magazin și dispunem desființarea unui post. Apoi am întocmit o notificare către angajatul respectiv, pe care îl înștiințez despre situația data și despre perioada de preaviz. Este o problema dacă nu pe angajatul de la magazinul pe care îl închidem îl concediem???Trebuie sa fac și aceasta hotărâre sau e de ajuns o notificare pentru angajatul al cărui post îl desființăm?
Ma puteți ajuta cu un model de decizie de concediere.
Va multumesc frumos
Va multumesc pentru răspuns.
Am însă o nelămurire. Cineva mi-a spus ca trebuie sa fac și un referat de fundamentare cum ca închidem un magazin și se restrânge activitatea? Nu este de ajuns o decizie in care se specifica situația economică a firmei și se decide închiderea unui magazin și desființarea unui post?
In primul comentariu am scris actele pe care le-am întocmit.Considerați ca sunt suficiente actele întocmite?
Desfiintare post
msc_angela
Buna ziua,
Am o problema pe care v-as ruga sa mi-o lamuriti, daca se poate.
Sunt angajata la o firma, iar acum o luna am reusit si l-am angajat si pe sotul ... (vezi toată discuția)