avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... refuzul semnarii Declaratiei de consimtamant in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

refuzul semnarii Declaratiei de consimtamant in domeniul protectiei datelor

avem salariati care refuza sa semneze Declaratia de consimtamant in domeniul protectiei datelor, in scopul desfasurarii activitatii conform Fisei postului. Ce masuri prevede Regulamentul European , ce sa fac eu, Referentul Resurse Umane, in acest caz ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 01:12, 9 August 2018
Depinde cât de importanți sunt pentru dvs. În majoritatea firmelor, aceasta a fost concepută ca o anexă la CIM: dacă persoana nu-și poate exercita atribuțiile în lipsa acestui acord, ea poate fi retrogradată și chiar concediată. Dar poate că vor o creștere de salariu, conform obiceiului pământului
Nu are nicio legatura acel consimtamant cu atributiile din fisa postului.

Consimtamantul - Reguli noi pentru un temei traditional de prelucrare a datelor personale

[ link extern ]
explicit, nu, insa e suficient ca sa aiba printre atributii semnarea electronica a unor documente, de ex. ceea ce nu e asa neobisnuit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de post mihaelaru mihaelaru buna ziua, doresc sa va intreb daca intocmirea fisei de post este responsabilitatea departamentului de resurse umane, daca acest lucru este si trecut in ... (vezi toată discuția)
Arhiva Adi Adi Adi Adi Buna ziua, as dori si eu o informatie de la dumneavoatra . Sunt referent cu atributii de arhivar in cadrul unei institutii, fara a avea vreun curs in acest ... (vezi toată discuția)
Prelucrare fisa post pe linie ssm - va rog să-mi spuneți daca v-ati confruntat cu situația ... Nadia Carbarau Nadia Carbarau Buna seara, Va rog să-mi spuneți daca v-ati confruntat cu situația în care deși Fisa Postului a fost prelucrată și semnată la angajare de catre toate ... (vezi toată discuția)