avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Somaj Spania
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Somaj Spania

Buna ziua! IN cat timp se verifica dosarul de somaj in Spania? Si daca lipseste vreo adeverința sau vreun act si iti mai da 15 zile de verificare? Ca un fel de contestație??
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:04, 13 August 2018
Buna seara,

Adresati aceasta intrebare oficiului fortelor de munca sau directiei de somaj din Spania.
Ei sunt in masura sa va raspunda. Important este sa va aflati pe teritoriul Spaniei si nu in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre somaj poni poni Buna seara, Un prieten a fost dat afara prin restructurarea postului, deci beneficiind de somaj. Aici, are 10 luni de cand e angajat. Pentru a putea ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere lidiadiana lidiadiana Buna Ziua.Am o problema si nu stiu cui s-a ma adresez.Am avut permis romanesc si l-am schimbat in cel spaniol ,locuind in Spania de cel putin 15 ani.Am venit ... (vezi toată discuția)
Somaj - contract de munca in spania (pensionar) mimino13 mimino13 daca sunt in pensie anticipata partial cu penalizare si lucrez in spania cu contract de munca,pot lua somaj de aici? multumesc (vezi toată discuția)