avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum solicit suspendare inmatriculare auto vanzare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum solicit suspendare inmatriculare auto vanzare inainte de 20 mai 2018?

Buna ziua,
am vandut o masina in 01.11.2017 insa noul proprietar nu a efectuat inmatricularea nici in zi de azi, august 2018. Primesc amenzi de parcare ilegala, pe care trebuie sa le contest la Judecatorie. Masina este radiata fiscal, pe certificat de inmatriculare este trecuta mentiunea de instrainare si numele noului proprietar. De asemenea, a fost facuta mentiune si la Serviciul Inmatriculari. Am facut petitie online si la Politia Rutiera, dar mi s-a raspuns ca nu pot face nimic daca nu incalca regulile de circulatie rutiera. Am verificat pana si ITP. Il are facut pe numele meu. Ce pot face mai mult, ca noul proprietar sa inmatriculeze masina sau sa suspend inmatricularea, asa cum e valabil pentru masinile vandute dupa 20.05.2018? Multumesc.

Ultima modificare: Joi, 9 August 2018
Silvia Monica, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:51, 9 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Notificati oficial cumparatorul sa finalizeze procedura de inmatriculare sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in regres - masina vanduta de mai multe ori fara schimbarea proprietarului din acte vorsiht vorsiht Cum il fac pe actualul detinator al autoturismului pe care eu l-am inmatriculat si l-am vandut cu act de vanzare cumparare acum trei ani sa-l radieze din ... (vezi toată discuția)
Circulatie pe drumuri publice cu o masina radiata maryo4ever10 maryo4ever10 Buna ziua, Azi am fost oprit de un echipaj de politie pt. un control de rutina. S-a constatat ca masina pe care o conduc este radiata din evidenta dumnealor ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui autovehicul la care nu s-a facut radierea in 30 de zile paulpaul22 paulpaul22 buna seara.as dori sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez pt. radierea unui autovehicul pe care l-am vandut de 2ani , i-mi vin amenzi de neplata a rovinietei ... (vezi toată discuția)