avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto?

Buna ziua. Am dreptul la restituirea taxei auto pentru un autoturism Dacia Logan, cumpărat în nov. 2015, daca am avut accident cu ea- dauna totala, a fost predat la dezmembrări și radiat din circulație? Cu respect, mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 10:32, 12 August 2018
Buna ziua,

Depuneti cerere la ANAF pana pe 31.08.2018 , ultima zi de depunere.Dupa e tardiv. Nu va costa nimic, decid ei daca va restituie sau nu.

Model de cerere la adresa de mai jos:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare bani taxa poluare gabrielion gabrielion Buna!Va rog,care sunt pasii de facut pentru depunere acte pentru returnare bani taxa poluare.Am platit in 2012 cam 1200 lei pentru un Logan 1,6 nou,benzina.Ce ... (vezi toată discuția)
Radiere auto tomyblue tomyblue Tatal sotiei mele a decedat;pe langa altele a mostenit de la el 2 autoturisme ; 1,Un Logan care a fost implicat intr-un accident pt. care a facut contract de ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare restituire valoare reziduala TIBERIU P. TIBERIU P. Art. 8. - (1) Atunci când un autovehicul pentru cares-a plătit taxa în România este ulterior scos din parcul auto naţional se restituie valoarea ... (vezi toată discuția)