avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Returnare bani taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Returnare bani taxa poluare

Buna!Va rog,care sunt pasii de facut pentru depunere acte pentru returnare bani taxa poluare.Am platit in 2012 cam 1200 lei pentru un Logan 1,6 nou,benzina.Ce acte trebuie si pana cand se pot depune?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 12:46, 29 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Depuneti rapid cererea la ANAF , termenul e 31.08.2018 , dupa nu se mai primesc cereri.

Model aici:
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 29 August 2018
Constantin Vera, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu Adriana1992 Adriana1992 Buna ziua! O întrebare: pentru recuperarea banilor pentru timbrul de mediu am nevoie doar de cererea aceea tip, sau trebue sa atașez la dosar și alte acte? ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto? Nelupiticu1 Nelupiticu1 Buna ziua. Am dreptul la restituirea taxei auto pentru un autoturism Dacia Logan, cumpărat în nov. 2015, daca am avut accident cu ea- dauna totala, a fost ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru + autorizare alex8505 alex8505 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea dilema. Deschiderea unui punct de lucru (in alt judet fata de sediul social) si autorizarea a doua coduri CEAN ... (vezi toată discuția)