avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Semnalizat corespunzator = ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Semnalizat corespunzator = ?

in codul rutier se vorbeste de loc de parcare semnalizat corespunzator - Dar ce inseamna acest lucru mai exact? Cum trebuie montat indicatorul de parcare? Exista aceste detalii stabilite in lege? Eu nu reusesc sa le gasesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 August 2018
gondolkodom, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:10, 12 August 2018
Se subintelege ca indicatorul "Parcare" se instaleaza in locul destinat parcarii autovehiculelor. Indicatorul trebuie sa fie amplasat intr-un loc in care este vizibil conducatorilor auto. Daca un loc nu este semnalizat printr-un indicator rutier "Parcare" inseamna ca respectivul loc nu este destinat parcarii autovehiculelor.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctionare administrator drum public pentru lipsa marcajelor rutiere. Nonynel Nonynel Buna ziua. Pe stada unde locuiesc intr-o comuna din Ilfov, in urma cu mai bine de un an, dupa mai multe memorii si sesizari, au fost infiintate treceri de ... (vezi toată discuția)
Apel contestatie amenda PPStm PPStm Buna tuturor! Am facut o contestatie unei amenzi aplicate de politia locala si am pierdut procesul. Doresc sa depun apel deoarece amenda este un abuz si sunt ... (vezi toată discuția)
Schimbarea legii rutiere cu privire la traversatul pietonilor andrasimion andrasimion Buna ziua! Un prieten ar dori sa stie daca s-a schimbat cumva legea rutiera cu privire la traversatul pietonilor (nici eu nu sunt la curent). Un taximetrist ii ... (vezi toată discuția)