avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vaucere vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vaucere vacanta

Sunt bugetar, dar la institutia unde lucrez nu s-au acordat vaucere de vacanta si nici nu se mai spera! Cica "nu sunt fonduri" de la Bucuresti, adica de la Academia Romana. Ce putem face pentru a primi drepturile cuvenite prin lege?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:29, 11 August 2018
Voucherele de vacanță se acordă în limitele sumelor prevăzute cu această destinație în bugetul de stat sau, după caz, în bugetele locale, pentru unitățile din domeniul bugetar, și în limitele sumelor prevăzute cu această destinație în bugetul de venituri și cheltuieli aprobat, potrivit legii, pentru celelalte categorii de angajatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt angajat la o institutie publica subordonata primariei, ... myhai55 myhai55 Buna Ziua. Sunt angajat la o institutie publica subordonata primariei, care ne-a transmis ca NU vom primi vouchere de vacanta. Este legal sau putem actiona ... (vezi toată discuția)
Vaucere de vacanta administratia publica locala 2016 ContSters278216 ContSters278216 Buna-ziua.V-as ruga sa stiu daca institutiile publice ( consiliile locale) au obligatia de a oferi vaucere de vacanta functionarilor publici in masura in care ... (vezi toată discuția)
Bonuri de vacanta l_alex_i@yahoo.com l_alex_i@yahoo.com De ce nu s-au primit bonuri de vacanta pe anul 2019, desi lucrez la un spital judetean de stat? Este legal ce se intampla? (vezi toată discuția)