avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonuri de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonuri de vacanta

De ce nu s-au primit bonuri de vacanta pe anul 2019, desi lucrez la un spital judetean de stat? Este legal ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:36, 11 Decembrie 2019
Voucherele de vacanță se acordă în limitele sumelor prevăzute cu această destinație în bugetul de stat sau, după caz, în bugetele locale, pentru unitățile din domeniul bugetar, și în limitele sumelor prevăzute cu această destinație în bugetul de venituri și cheltuieli aprobat, potrivit legii, pentru celelalte categorii de angajatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vaucere vacanta parinteiasi parinteiasi Sunt bugetar, dar la institutia unde lucrez nu s-au acordat vaucere de vacanta si nici nu se mai spera! Cica \"nu sunt fonduri\" de la Bucuresti, adica de la ... (vezi toată discuția)
Instituţie publică refuză acordarea de vochere de vacanţă Crina S. Crina S. Bună ziua! Lucrez intr-o institutie publica de cultură in Ro- cu contract individual de muncă- de 6 ani de zile. Institutia respectivă este subordonată ... (vezi toată discuția)
Ore sambata-duminica MoniF02 MoniF02 Managerul spitalului vrea sa ne plateasca doar 15% sambetele si duminicile, sa renuntam la tichetele de vacanta deoarece nu s-a efectuat corespunzator un buget ... (vezi toată discuția)