avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru mai mic decât pe actul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru mai mic decât pe actul de proprietate

Am si eu o intrebare?cum este posibil pe actul de propietar am 400 metri patrati si in cadastru am 368 am solicitat cadastrul pentru o constructie intrebarea mea este cum a fost posibil sa faca cadastrul,si cum pot sa ii recuperez sau cui trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: Mariandanut , utilizator 22:26, 12 August 2018
Cred ca va fi bataie multa de cap pentru restul de 32 de mp. Va trebui sa aflati unde s-au dus. Iar asta aflati cu un expert topometrist. Dupa ce expertul va va spune unde s-au pierdut cei 32 mp, va trebui sa faceti o actiune in revendicare daca ii vreti inapoi.
Multumesc pentru msj andrei!
Teoretic stiu la cn ar fi pentru ca vecinul si bunicul meu au fost frati si am avut o casa veche pe care am demolato si vecinul acum sa facut gard dar pana nu am facut cadastrul nu am stiut ca imi lipsesc 32mp intrebarea mea este cum a fost posibil sa faca cadastrul daca nu au fost 400mp

Ultima modificare: Duminică, 12 August 2018
Mariandanut, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru Mariandanut Mariandanut Am si eu o problema si nu stiu care ar fi pasi de facut,pe actul de propietar am 400 metri patrati in urma cu 2 zile mi.a sosit si cadastrul pe care lam ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am cumparat un teren de 400 mp fara a masura in fapt ... Anamaria3823 Anamaria3823 Buna ziua! Am cumparat un teren de 400 mp fara a masura in fapt terenul. Bazându-ma doar pe documentatia terenului( cadastru+intabulare+carte funciara). ... (vezi toată discuția)
Problema cadastru Hamarsold1234 Hamarsold1234 Eu am un teren proprietate a mea , o casa, o magazie si o fosta moara. Pe acest teren exista si primaria impreuna cu curtea primariei. Primaria si-a facut ... (vezi toată discuția)