avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru

Am si eu o problema si nu stiu care ar fi pasi de facut,pe actul de propietar am 400 metri patrati in urma cu 2 zile mi.a sosit si cadastrul pe care lam solicitat pentru o constructie si in cadastru am 368 metri patrati specific ca situatia ma depaseste,si intrebarea mea este cum a fost posibil sa faca cadastrul daca nu au fost 400 mtr patrati gasiti,sau cum ii pot recupera cui trebuie sa ma adresez?
Ultima modificare: Duminică, 12 August 2018
Mariandanut, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mariandanut , utilizator 17:55, 19 August 2018
Dacă terenul este fixat de limite de zeci de ani, nu poţi face nimic.
Înseamnă că nu ai avut niciodată 400 mp.
Chiar numărul de 400 este suspect. Nu există terenuri atât de perfecte încât să-ţi dea o sume rotunde (foarte rar).
Trebuie cercetat lanţul de titluri. (istoricul titlurilor)
De unde ai primit 400?
Nu a fost măsurat iniţial?
Eşti la malul apei?
Va Multumesc pentru msj!poate aveti dreptate este posibil sa nu fi avut niciodata 400 mp,apropo nu sunt la malul apei am vecini in ambele parti si aici la unul dintre vecini este problema ptr ca bunicul vecinului si bunicul meu erau frati si pe o lungime de 8 metri nu am avut niciodata gard si acum eu am demolat casa veche care era pusa foarte aproape de gardul vecinului sa zic o palma distanta si vecinu sa facut gard care noi nu am avut gard de 30 de ani de cand stiu eu,si daca in actul de mostenitor am 400mp si in cadastru am 368 este o diferenta destul de mare tocmai de aceea vreau sa aflu adevarul si daca dumneavoastra aveti dreptate si nu am 400mp cum ati spus,intrebarea mea este cine se joaca cu cifrele nu cunosc mai nimic dar parerea mea este ca daca am 400mp in act atat ar trebui sa am si in cadastru nu asa ar fi normal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru mai mic decât pe actul de proprietate Mariandanut Mariandanut Am si eu o intrebare?cum este posibil pe actul de propietar am 400 metri patrati si in cadastru am 368 am solicitat cadastrul pentru o constructie intrebarea ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinu! Andrey23 Andrey23 Buna ziua, acum 2,3 ani am cumparat un spatiu comercial de la o firma, am facut toate actele numai ca nu am facut masuratori pentru spatiu daca am metri ... (vezi toată discuția)
Suprapunere de proprietati,am nevoie de ajutor!!! ContSters64341 ContSters64341 In 1990 aveam pe rol 144 arii, in 2000 sa masurat terenul 12726 mp suprafata care a fost trecuta in cadastru mentionez ca masuratoarea a fost facuta in ... (vezi toată discuția)