avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LEGISLATIE AUTORIZARE SCOLI DE SOFERI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LEGISLATIE AUTORIZARE SCOLI DE SOFERI

Buna ziua,
Am o intrebare legata de continutul si interpretarea, mai exact, a unui text de lege si anume:
"a) are angajați, cu contract de muncă pe o perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, minim 2 instructori auto, și un profesor de legislație rutieră atestat;"
Cum se interpreteaza corect?
Trebuie scoala sa aibe 2 instructori cu norma intreaga si perioada nedeterminata, asta e clar, dar profesorul de legislatie poate fi angajat cu perioada nedeterminata si fractiune de norma?
Nu cumva virgula pusa intre "auto" si "si" inseamna ca precizarea se aplica numai pentru instructorii auto, profesorul trebuind doar sa fie angajat, neprecizand daca sa fie cu norma intrrega sau nu?

Alte discuții în legătură

Interpretare articol de lege naebutnariu naebutnariu O R D I N pentru aprobarea Metodologiei privind atestarea instructorilor de pregătire practică și a profesorilor de legislație rutieră, a Normelor ... (vezi toată discuția)
Norma intreaga la 2 locuri de munca diferite. dmradu dmradu Cineva m-a rugat sa pun o intrebare referitor la cazul sau concret si anume: persoana respectiva este profesor discipline tehnologice si de legislatie rutiera ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii Tibi46 Tibi46 Poate sa se angajeza la o scoala de soferi cu doua ore ca profesor de legislatie rutiera(acesta avand deja angajat unul cu norma intreaga),si sa incheie cu ... (vezi toată discuția)