avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxă auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxă auto

Dacă deja am depus actele pentru restituirea taxei auto și nu am știut și nu am specificat nimic de dobîndă ar trebui să revin să mai depun o cerere pentru dobîndă?oare se merită la 7200 roni taxă plătită în urmă cu trei ani jumate ce dobîndă aș lua?
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 09:54, 15 August 2018


Buna dimineata,

In modelul de cerere restituire taxa auto scrie si ca solicitati dobanzile pana la data restiturii efective:


[ link extern ]

"Dobânda cuvenită contribuabilului se calculează asupra sumei de restituit care se înmulţeşte cu numărul de zile aferent perioadei cuprinsă între data perceperii taxei/timbrului şi data restituirii efective, şi cu nivelul dobânzii prevăzut de art. 174 alin. (5) din Codul de procedură fiscală, respectiv 0,02%/zi", scrie în norme despre modul de calcul al dobânzilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara!iimi poate spune cineva de cand se percep dobanzile ... Cyp77 Cyp77 Buna seara!Iimi poate spune cineva de cand se percep dobanzile pentru restituirea taxei auto? (vezi toată discuția)
Timbru de mediu Robert.G. Robert.G. Am cumparat o masina în 2015 și am plătit timbrul de mediu.Fostul proprietar plătise și el o taxă de poluare sau de prima inmatriculare pe care a ... (vezi toată discuția)
Pasii pentru restituirea taxei auto dkm dkm -buna seara.in 2008 am cumparat o masina second hand din spania, pe care am inmatriculat-o in romania in martie 2009, cand a trebuit sa platesc la AFP vestita ... (vezi toată discuția)