Cabinet de Avocat 
	    	Avocat

Cabinet de Avocat 
	    	Avocat	    

Cabinet de Avocat, Avocat
 Cabinet de Avocat, Avocat 	
			 Cyp77 
	    	Utilizator

Cyp77 
	    	Utilizator	    

Dobânzile de întârziere pentru restituirea taxei auto se calculează de la momentul perceperii taxelor și până la momentul restituirii lor. Cuantumul acestora, conform Codului de procedură fiscală, este de 0,02% din suma care trebuie restituită, pentru fiecare zi de întârziere.
~ final discuție ~
 Pataadriana	                   

Dacă deja am depus actele pentru restituirea taxei auto și nu am știut și nu am specificat nimic de dobîndă ar trebui să revin să mai depun o cerere ... (vezi toată discuția)
	                    Pataadriana	                   

Dacă deja am depus actele pentru restituirea taxei auto și nu am știut și nu am specificat nimic de dobîndă ar trebui să revin să mai depun o cerere ... (vezi toată discuția)

mld1976	                   

am recuperat taxa de prima inmatriculare pe care am platit-o in iulie 2008 in februarie 2012, in momentul restituiri mi-a fost platita valoare taxei ... (vezi toată discuția)
	                    mld1976	                   

am recuperat taxa de prima inmatriculare pe care am platit-o in iulie 2008 in februarie 2012, in momentul restituiri mi-a fost platita valoare taxei ... (vezi toată discuția)

Catalin2906	                   

As dori sa adresez o întrebare unui avocat cu experiență în fiscalitate. Conform OUG 52/2917, restituirea taxei auto este însoțită de dobândă ... (vezi toată discuția)
	                    Catalin2906	                   

As dori sa adresez o întrebare unui avocat cu experiență în fiscalitate. Conform OUG 52/2917, restituirea taxei auto este însoțită de dobândă ... (vezi toată discuția)