avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Racordare imobil energie electrica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Racordare imobil energie electrica

Buna ziua,
În 2015 am construit un imobil și am depus cereri pentru racordare la utilități. De trei ani ma plimb intre primărie și Delgaz Grid pentru a ma racorda la energie electrică deoarece fiecare zice ca nu e în sarcina lui. Tin sa mentionez ca trebuie extindere de rețea, imobilul are cale de acces privată dar e la 75 metri de un drum public. Unde sau cui ar trebui să mă adresez?
Multumesc mult!
Ultima modificare: Miercuri, 15 August 2018
marian_crb, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:09, 15 August 2018
Ati construit un imobil in baza unei autorizatii de ctie. emisa de catre primarie, in baza unui proiect de urbanism aprobat de Consiliul local. La aprobarea proiectului de urbanism trebuia sa se tina cont de necesitatea extinderii retelelor de apa, canalizare, curent, gaze si sa apara fonduri in bugetul local.
In logica lucrurilor, extinderea retelelor este in sarcina primariei. Exista insa un mare "daca" - daca are fonduri pe care sa le aloce ?!
Sarcina fiscala care va revine dvs. este racordul pe proprietatea privata (pe cei 75 m).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilitati pentru o locuinta Adrian_RADEANU Adrian_RADEANU Ce se înțelege prin:,,acces la energia electrică și apa potabilă, evacuarea controlată a apelor uzate și a reziduurilor menajere”, una dintre ... (vezi toată discuția)
Conditionare autorizatie de constructie Sebilica73 Sebilica73 Buna ziua, pt obtinerea autorizatiei de constructie locuinta unifamiliala pot fi conditionat de racordarea locuintei la apa/canal, chiar daca eu nu doresc ... (vezi toată discuția)
Acord extindere retea de gaz Zoltan.Ormos Zoltan.Ormos Buna Doresc sa fac o extindere a unei retele de gaz deja existente. Reteau existenta a fost construita de o asociatie sponsorizata din fonduri din strainatate ... (vezi toată discuția)