avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul copiilor în imobilul moștenit: pot fi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul copiilor în imobilul moștenit: pot fi evacuat de mama, care a obținut un ordin de protecție?

Buna , sunt nou pe aici și foarte slab informat , problema este mama mea care vrea să mă evacueze din casa , casă fiind fiind 50/50 cu tatăl meu acesta decedat în urma cu 11 ani , înainte decesului ,ei fiind divorțați , menționez că nu s a făcut succesiunea , mama a recurs la un ordin de protecție pe care l a câștigat , luna viitoare avem un alt proces pentru avacuare din casa , as vrea sa stiu ce șanse ar avea să câștige acest proces , mă scuzați dar sunt foarte pararel cu toate chestiile astea ,aștept un răspuns , multumesc
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 21:39, 17 August 2018
A doua oara intr un an numai beneficiați de asistenta juridică gratuită. Faceti un efort si angajați va un avocat. Mama este in stare sa va dea afara din casa unde sunteti proprietar pe 50%.
Dacă are un ordin de protectie admis, s-ar putea să aibe un avantaj si la evacuare, chiar si la atribuirea imobilului în cazul succesiunii. Poate ca acesta este si scopul ei final! Succes!

Roagada a scris:

Buna , sunt nou pe aici și foarte slab informat , problema este mama mea care vrea să mă evacueze din casa , casă fiind fiind 50/50 cu tatăl meu acesta decedat în urma cu 11 ani , înainte decesului ,ei fiind divorțați , menționez că nu s a făcut succesiunea , mama a recurs la un ordin de protecție pe care l a câștigat , luna viitoare avem un alt proces pentru avacuare din casa , as vrea sa stiu ce șanse ar avea să câștige acest proces , mă scuzați dar sunt foarte pararel cu toate chestiile astea ,aștept un răspuns , multumesc

Cam multe imprecizii si aproximatii in afirmatille dvs!
Ce vreti sa spuneti prin : "casă fiind fiind 50/50 cu tatăl meu acesta decedat în urma cu 11 ani , înainte decesului ,ei fiind divorțați , menționez că nu s a făcut succesiunea "?
Fiind de 2 ori cu 50/50 nu inseamna nimic!
Inaintea decesului tatalui care erau proprietarii?
Parintii au locuit in aceeas casa si dupa divort?
Nu prea cred ca mama a obtinut un ordin de protectie in urma unui abuz judiciar!?!
Deci daca dvs nu ati respectat ordinul de protectie initial sau daca exista fapte recente care pot fi considerate ca o amenintare, un pericol pentru mama dvs, puteti fi sigur ca mama dvs va obtine dreptul de a fi protejata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire- succesiune nedezabatuta- ma poate evacua din imobil? nelutus78 nelutus78 Am o problema locuiesc in casa buniciilor care sunt decedati. Mentionez ca acestia nu au avut acte pe imobil iar tatal meu vrea sa ma scoata afara din imobil. ... (vezi toată discuția)
Evacuare din locuinta a unei persoane fara domiciliu stabil la adresa mr2005 mr2005 Buna ziua, casa in care locuieste mama mea este proprietatea ei si a tatalui care este decedat.Din pacate nu am reusit sa facem succesiunea in urma decesului ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire Anca Morarita Anca Morarita Buna ziua, Parintii mei sunt separati de 5 ani, nu au divortat,mama locuieste cand la mine cand la sora mea,ne ajuta foarte mult in educatia copiilor(a fost ... (vezi toată discuția)