avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construirea unui perete în apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construirea unui perete în apartament

Buna ziua. Am facut un ante contract pentru un apartament pe care urmeaza sa il achizitionez prin programul Prima Casa. Am dat un avans si creditul urmeaza sa mi-l dea banca dupa ce iese CF-ul. As vrea sa imi despart livingul de bucatarie si as vrea sa stiu cum as putea sa fac asta sau dezvoltatorul ar putea, inainte sa iasa CF-ul.
Ultima modificare: Joi, 16 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: IonPopescu-B , utilizator 08:53, 20 August 2018
In regula, in conditiile in care nu sunt proprietarul acestui aprtament si doresc sa aduc aceasta imbunatatire la apartament inainte sa il cumpar, cine ar trebui sa faca aceste acte si unde anume trebuie depuse?
Proprietarul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perete de rigips decorativ/masca care lipseste de pe releveul apartamentului xsandra xsandra Salut, vreau sa achizitionez un apartament printr-un credit ipotecar; in releveul apartamentului nu apare un perete de rigips construit intre bucatarie si ... (vezi toată discuția)
Modificare apartament Marya.M Marya.M Am un credit ipotecar preabrobat la bcr, am gasit un apartament si am facut antecontractul cu avansul de 15%, ,urmeaza sa i iasa cf ul in noiembrie,dar eu am ... (vezi toată discuția)
Modificari interioare apartament prima casa mariadordea mariadordea Buna ziua, In urma cu 2 ani am cumparat un apartament prin programul Prima Casa. Apartamentul este ipotecat in favoarea Ministerului Finantelor. As dori sa ... (vezi toată discuția)