avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare deces incasata desi asiguratul traieste
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare deces incasata desi asiguratul traieste

Odata cu semnarea unui contract de credit, s-a semnat si o asigurare pentru deces. Asiguratul nu a mai platit ultimele doua rate, iar banca a incasat de la firma de asigurari polita, desi asiguratul era in viata. Mentionez ca pe polita de asigurare scrie ca polita se plateste in caz de deces sau invaliditate permanenta. De asemenea, mentionez ca polita este emisa de banca, dar asiguratorul e o firma de asigurari. Mie mi se pare ceva in neregula aici. Ma poate lamuri cineva? Plz :)
Ultima modificare: Joi, 16 August 2018
spinoglu, utilizator
Cel mai recent răspuns: spinoglu , utilizator 08:29, 19 August 2018
Chiar nu stie nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polita de asigurare de viata banca Josephine_Morrani Josephine_Morrani Buna ziua, Va solicit ajutorul in urmatoarea problema: Domul \"N\" are un credit de nevoi personale la banca R.Polita de asigurare inclusa in contract ... (vezi toată discuția)
Executare silita mostenitori Alexyia Alexyia Buna ziua. Problema cu care ma confrunt este urmatoarea: In anul 2007 tatal meu a facut un credit de nevoi personale la Banca Romaneasca in valoare de 4500 Ron ... (vezi toată discuția)
Credit garantat cu asigurare de viata lipsa_id lipsa_id UN unchi de al meu a incheiat cu o banca un contract de credit bancar pentru persoane fizice, unde nu i s-a cerut nici girant, nici ipoteca ci girarea in ... (vezi toată discuția)