avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se mai plătește ecotaxă?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se mai plătește ecotaxă?

Ca urmare a completării legii 249/2015, cu privire la comercializarea sacoșelor din plastic, începând cu 1 ian.2019, logic ar fi ca ecotaxa să dispară prin efectul legii, atâta timp cât se vor vinde alte repere (din alte materiale, cu grosimi de peste 50 microni etc). Cred că interpretarea este una corectă. Așadar, se mai plătește sau nu ?

Alte discuții în legătură

Ecotaxa liah liah Buna ziua, E aproape 1 ian.2009 si am o multime de intrebari. Cum aplicam ecotaxa? La intrarea in firma a pungilor calculam 0,20 lei la toata cantitatea de pe ... (vezi toată discuția)
Ecotaxa dana4max dana4max Spuneti-mi si mie cine plateste ecotaxa operatorul economic sau comerciantul? Nu inteleg nimic din lege. Totul este interpretabil ca sa aiba motiv sa ne dea ... (vezi toată discuția)
Taxa pe ambalaje de desfacere hipland hipland Buna, importam pung pentru panificatii. Desfacere, ambalare paine, crornuri a.m.d. Cum se calcueaza \"ecotaxa\"? Se plateste ecotaxa?#-o (vezi toată discuția)