avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj din Anglia in Romania
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj din Anglia in Romania

Buna ziua,
Am lucrat in Anglia in ultimii 3 ani pana in prezent. Pot solicita somaj in Romania? Sotia mea are salariul 5000 lei net. Ma poate afecta la solicitarea de somaj?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 20 August 2018
Nu puteti solicita somaj in Romania , ci in Anglia ..... dupa care il puteti transfera in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularul u1 stefania_pantea stefania_pantea Buna seara, am aflat de la colegii de munca de alta nationalitate ca ei beneficiaza de somaj prin obtinerea formularului u1. As dori sa stiu daca este adevarat ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj din anglia prietenoasa prietenoasa Buna ziua stimati domni, Am lucrat legal in Anglia ca infirmiera la un camin de batrani 11 luni. In Romania lucrasem 1 an si jumatate. 22 Iunie a fost ... (vezi toată discuția)
Transfer indemnizatie crestere copil din romania in anglia maria_3008 maria_3008 Buna ziua, Am un copil de 3 luni nascut in Romania, pentru care beneficiez de ccc si indemnizatie pe 2 ani. Sotul meu lucreaza in Anglia si dorim sa ne ... (vezi toată discuția)