avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturi de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturi de mostenire

In urma cu catva ani au decedat parintii ,cumnata si unicul frate.In urma deceselor in casa parinteasca au ramas cei 3 nepoti(copii fratelui).Mentionez faptul ca la nasterea fratelui ,tata fiind in armata ,nu l-a recunoscut ca fiu si parinti ne fiind casatoriti legitim,fratele a primit doar numele mamei ,in dreptul tatalui doar o liniuta(casatoria legitima a avut loc inainte de nasterea mea).Acum am certuri destul de dese cu nepotii zicandu-mi ca pt faptul ca nu am platit impozit de tot ce a ramas , nu mai am nici un drept.Ce pot face.......mai am sanse la ceva drepturi?
Ultima modificare: Luni, 20 August 2018
,
Cel mai recent răspuns: , 14:24, 21 August 2018
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - certificat calitate de mostenitor, mandat-imputernicire Epuree Epuree Ziua ziua, Vream sa dezbatem succesinea pe ambi parinti, suntem 5 frati, din care: - un frate mort (predecedat) inaintea ambilor parinti ( la rindul lui ... (vezi toată discuția)
Drepturi la mostenire petruta74 petruta74 Buna ziua.As dori sa stiu cine are drept la mostenire dupa moartea unui parinteSuntem 5 freati ,un baiat din prima casatorie al maei,si 4 fete din cea dea 2 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! este vorba despre o mostenire: se doreste succesiunea ... stefimit stefimit Buna ziua! Este vorba despre o mostenire: Se doreste succesiunea dupa parintii decedati.Am fost 4 frati 1.Tatal decedat in urma cu 10 ani . Nu s-a efectuat ... (vezi toată discuția)