m-am interesant pe site-ul Cppc cum pot intra in posesia unui certificat de traducator si dat fiind ca aici s-a mai dezbatut acest subect intr-o dicutie deja inchisa, m-am gandit sa deschid una noua...
Vreau sa-mi iau atestaul de lb germana si din cate am inteles trebuie sa-mi aleg o specilaitate... dar nu stiu care...
Am vazut in allte duiscutiica unele persoane au un "model" de examen si ma gandesc ca daca cineva mi-ar trimite niste subecte model ar fii mult mai usor sa-mi aleg domeniu .... o sa incerc sa ma inscriu in martie 2010 si cu ajutorul modelelor cred ca voi avea timp sa culeg destule informatiile necesare din domeniul respectiv.....
ma poate ajuta cineva?
Ellise, trimite-mi te rog modelele pentru limba romana. Vreau sa dau examenul pentru rusa-romana si invers la toamna si mi-ar fi de mare ajutor. Adresa mea marisha_1707@yahoo.com
Multumesc anticipat!
Va rog frumos,se poate sa-mi trimiteti si mie subiectele pentru engleza?as vrea sa dau examen in octombrie.eu am terminat un colegiu de trei ani cu specializarea engleza.am inteles ca trebuie sa sustin totusi examen.