trebuie sa stau in Japonia minim 6 luni, maxim 2 ani in care nu ma pot intoarce in tara din cauza bursei. si nu cred ca nu pot spune nimanui ca suntem plecate... trebuie sa ne facem pasaport, viza etc, intr-un final, eu cred ca vor afla iar atunci, avand in vedere ca suntem afara, pot face si mai multe nazuri si pot desface usor contractul mamei (ptr ca oricum nu ne putem intoarce odata ce am plecat).
Domnișoara, eu V am zis ce as face eu... chiar dacă va faceti pasaport si alte alea nu are nici o legatura cu primaria si asistenta socială. Stati cat aveți nevoie in Japonia si nu va mai bateți capul cu ce se va intampla cu salariul de însoțitor al mamei. Din punctul meu de vedere, ca avocat, din moment ce sunteti Rămâneți cetățean roman cu domiciliul in România si reședința oriunde in alta parte, din moment ce mama va însoțeste, statul roman este obligat sa i asigure in continuare aceste venituri de însoțitor. Cu asta am pus punct.
Pasaport
lorry10
Buna ziua,
as dori sa aflu conditiile pt eliberarea pasaportului pt fiul meu in varsta de opt ani.Am divortat de sotul meu,am castigat custodia copilului,am ... (vezi toată discuția)