avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Facturez cu TVA sau fara
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Facturez cu TVA sau fara

Societatea A,cu sediul fix in Romania , platitoare de TVA in Romania efectueaza servicii de depozitare,manipulare si inventariere materii prime si accesorii primite de la o societate italiana(conform contractului),fara ca acestea sa fie platite ,Societatea italiana are cod valid de tva ,Societatea A NU prelucreaza aceste materii prime,doar le va transfera unei societati B din Romania tot platitoare de TVA.
Va rog frumos sa imi comunicati opinia Dv si temeiul legal daca societatea A pt serviciile prestate societatii din Italia va emite factura cu sau fara TVA si cum le va declara in 390 VIES?Multumesc foarte mult,Angela
Ultima modificare: Vineri, 24 August 2018
Angela Cerdeanu, Consultant resurse umane

Alte discuții în legătură

Societatea a factureaza cu tva sau fara tva catre societatea din italia? Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Societatea A,cu sediul fix in Romania , platitoare de TVA in Romania efectueaza servicii de depozitare,manipulare si inventariere materii prime si accesorii ... (vezi toată discuția)
Tva achizitie intracomunitara servicii bodean bodean Societatea a trimis la un curs in Italia 3 angajati. Firma din Italia a emis o facture pt. participare la curs fara TVA. Am verificat firma din Italia in VIES ... (vezi toată discuția)
Tva din 2010 camicami camicami ce inseamna ca TVA se va aplica in locul in care este stabilit clientul? incepand cu 01.ian.2010 Cum intocmeste factura,din punct de vedere TVA o societate ... (vezi toată discuția)