Am fost prins acum 5 luni cu numere roșii expirate de 20 de minute și din câte am înțeles o să mi se dea clasare. Să îmi iau avocat ca să meargă cazul mai rapid, sau să las lucrurile să meargă de la sine?
Cum am mai explicat am fost prins acum 5 luni cu numere rosii expirate de 20 de minute si din cate am inteles o sa mi se dea clasare cel mai probabil pentru ca fapta nu e atat de grava si nu am antecedente penale. Imi puteti da un sfat sa imi iau un avocat sa mearga mai rapid cazul dar posibil daca pun presiune sa mi se dea un verdict nefavorabil mie sau sa las lucrurie sa mearga de la sine find un caz asa minor ? Voi ce spuneti am sanse sa iau clasare ? DAca ati trecut prin asa ceva va rog sa imi raspundeti
Daa . Mai am o serie de intrebari pt ca sunt nedumerit : 1 Este normal ca fiecare caz dupa ordonanta se se duca la judecatorie pt confirmare?
2 Daca pe ordonanta nu scrie nimic de permis suspendat ir politistul mi a spus ca 3 luni o sa stau fara permis se respecta ordonanta nu?
3 Dupa confirmarea ordonantei care sunt pasii urmatori?
4 Nu inteleg toata lumea imi spune ca nu am fost cercetat penal ci doar urmarit . Este adevarat?
Obligatoriu se trimite la confirmare, asa prevede legea.
Nu se scrie in ordonanta nimic despre suspendarea dreptului de conducere, asta o stabileste seful politiei rutiere cand mergeti sa ridicati permisul.
Asteptati sa vi se comunice incheierea instantei, mergeti sa o legalizati si dupa mergeti la politie sa ridicati permisul.
Dar la cea mai importanta intrebare nu ati raspuns chiar vreau sa va aud opinia dumneavoastra am mai intrebat lumea eu am fost doar urmarit penal nu si cercetat penal nu?
V-am mai raspuns la aceasta intrebare, organul de up a dispus ca urmarirea penala sa se efectueze in continuare si fata de dvs atunci cand ati capatat calitatea de suspect.