Am fost prins acum 5 luni cu numere roșii expirate de 20 de minute și din câte am înțeles o să mi se dea clasare. Să îmi iau avocat ca să meargă cazul mai rapid, sau să las lucrurile să meargă de la sine?
Cum am mai explicat am fost prins acum 5 luni cu numere rosii expirate de 20 de minute si din cate am inteles o sa mi se dea clasare cel mai probabil pentru ca fapta nu e atat de grava si nu am antecedente penale. Imi puteti da un sfat sa imi iau un avocat sa mearga mai rapid cazul dar posibil daca pun presiune sa mi se dea un verdict nefavorabil mie sau sa las lucrurie sa mearga de la sine find un caz asa minor ? Voi ce spuneti am sanse sa iau clasare ? DAca ati trecut prin asa ceva va rog sa imi raspundeti
Pe 5 decembrie s-a terminat tot am fost citat mi s-a confirmat renuntarea la u.p de catre judecator , chiar a facut umpic de misto sau o glumita cand a citit mi-a spus ca ce am avut eu a fost cu adevarat ghinion si ca trebuie ca politistul sa ma inteleaga. Acum intrebarea este cand imi vine ordonanta acasa ? Am nevoie de ea ca sa ma duc la ipj sa imi ridic permisul ?