Ce acte de atentionare trebuie trimise chiriasului care nu a respectat contractul de inchiriere,mai exact nu a platit chiria? Conform contractului la nerespectarea unuia dintre articole,chiriasul trebuie sa paraseasca spatiul.
Trebuie sa faceti cerere de evaluare in instanta. Altfel, va poate acuza ca i-ati furat din lucruri, oricum, nu e legal sa ii scoateti lucrurile afara.
Poate nu s a inteles.Dar e vorba de un spatiu comercial pentru care eu deja am gasit chirias si nu am timp sa astept hotararile instantelor de judecata.Imi trebuie o solutie rapida pentru oameni care nu respecta contractele pe care le au semnat.
Demos
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu, nu ceea ce ati scris a fost foarte bine inteles si interpretat.
Faptul ca dvs ati gasit deja un alt chirias acolo unde nu ati rezolvat problemele legate de liberarea spatiului deja inchiriat este o problema care va pune in fata propriilor responsabilitati vis-avis de noul chirias.
Am facut o cautare rapida in dreptul francez, german, US si UK, nici la ei, nici la noi nu exista o lege a solutiilor rapide de rezolvare a litigiilor intre proprietari si locatari.
Deci, va trebui sa repectati legea si procedurile prevazute in lege, altfel veti suporta rigorile ei!
Ce vreti, legile nu sunt inca facute pe aranjamente, Dura lex, sed lex pentru toti.