avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen inm

stiti ceva despre o noua data pentru sustinerea examenului la inm, in decembrie?
pt ca eu stiu ca ex este in septembrie pt inm si in martie pt magistratura. dar am auzit ceva si de un ex in in decembrie
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 10:59, 28 Iunie 2006
cum ma Alcali ? si voi i-ati crezut cand au zis ca veti da CEDO ?
haide ma .. si eu care credeam ca oltenii nu cred ... asa .. orice vorbe .. :D Of of of ..

voi aveti dreptate, dar sursa principala a acestui zvon este tocmai decanul facultatii. presupun ca stie el cate ceva... Dar din pacate eu nu am fost prezenta la cursul la care el a spus acest lucru.
:)) gavril, cu totii am fost mici si creduli candva, nuuu?

bocutza, eu sper, ba chiar vreau ca ceea ce a zis dl. Ionescu sa fie adevarat. Oricum nu te poti delasa pt un zvon. bafta ! Anul trecut cam prin timpul asta a tinut un discurs la Titulescu dl Selegean cu priv la conditiile examenului.Intereseaza-te si tu ca poate se repeta.;)
Ultima modificare: Vineri, 28 Aprilie 2006
alcali, utilizator
buna!
aveti idee cand se va afisa pe site-ul inm tematica pentru examen?
oare tematica de anul trecut este valabila si anul acesta?
:)
Draga Alina,

Conform programarii CSM, examenul pentru admitere la INM va fi in perioada 01-15 august 2006. Cu cel putin 90 de zile inainte de data organizarii conscursului, atat INM cat si CSM publica pe pagina de internet data, locul, tematica si bibliografia concursului. Toate aceste informatii le gasesti pe pagina de internet a INM- www.inm-lex.ro- la sectiunea Examen admitere INM.
Iti doresc multa bafta si cred ca in curand, cel mai tarziu la sfarsitul lunii mai vei putea afla informatiile pe care le doresti. Eu cred ca tematica nu va fi prea mult modificata fata de cea de anul trecut si din ce am observat se acopera cam toata materia de drept civil, procedura civila, penal si procedura penala.
Multa bafta inca o data!!!

Alte discuții în legătură

Procuror fara inm???? ContSters6135 ContSters6135 am auzit un zvon cum ca s-ar fi dat o ordonanta prin care se vor numi procurori in regim de urgenta doar pe baza unui examen, fara a mai fi nevoie de admitere ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 ContSters67773 ContSters67773 Stiu ca este mult prea devreme sa vorbim despre modul in care se va desfasura examenul de primire in profesia de avocat 2010 ( Examenul de admitere in Barou), ... (vezi toată discuția)