avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen inm

stiti ceva despre o noua data pentru sustinerea examenului la inm, in decembrie?
pt ca eu stiu ca ex este in septembrie pt inm si in martie pt magistratura. dar am auzit ceva si de un ex in in decembrie
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 10:59, 28 Iunie 2006
Rectific mesajul anterior. Am citit acum programarea concursurilor pe site-ul CSM si am vazut ca examenul de admitere la INM va fi in perioada 15-30 august 2006 si nu 01-15. august dupa cum afirmasem anterior. Iti cer scuze pentru informatia eronata.
multumesc :)
Desi cunosc acest site inca din primele saptamani ale lansarii sale, inca nu am intrat niciodata pe acest forum. Totusi, in ultimul timp am inceput sa urmaresc cu mai mult interes discutiile si opiniile vizavi de INM, examene de admitere si vocatia spre profesia de magistrat. Ma numar si eu, cred, printre acei care considera ca magistratura este o profesie de vocatie. Si gandesc despre mine ca as fi facuta pentru a profesa aceasta meserie din placere si convingere.
Din pacate, in timpul facultatii, mersul lucrurilor la noi mi-a atenuat avantul initial de a ma prezenta la acest concurs, inchis pe atunci elitelor de alt gen. Si, din lasitate sau poate din insuficienta maturitate, am considerat ca trebuie sa iau calea strainatatilor pentru a gasi altceva, ceea ce in propria mea casa parea ca nu puteam gasi.
Curios este ca dupa aproape 5 ani, visul meu ma napadeste din nou, incarcandu-ma de optimism si dorinta de a relua calea pierduta.. Sa fie din pricina aparentei "curatiri" a justitiei care in momentul de fata pare a "salva" fata Romaniei in fata comisarilor europeni? Mentalitatea oamenilor nu cred sa se fi schimbat insa cu mult.
Totusi, mesajele de succes din aceasta directie ma fac totusi sa cred ca ceva incepe sa se schimbe. Intr-atat, incat in momentul de fata ma aflu deja in situatia de a decide a ma intoarce si a incerca din nou a-mi atinge acest vis. Sper sa nu fie totul in van.

Trebuie sa spun ca mesajul tau, Nicole, m-a impresionat. Dar si al altor cativa fericiti care se numara intre cei care ingroasa numarul candidatilor de succes la INM. Oameni care par a fi reusit, cu adevarat, in urma eforturilor proprii si a "justitiei" care in cele din urma incepe sa se perfileze ca o noua realitate si o anormalizare a unei situatii din pacate, pana nu de mult normale.

Mult succes!

Adriana



Rectific mesajul anterior. Am citit acum programarea concursurilor pe site-ul CSM si am vazut ca examenul de admitere la INM va fi in perioada 15-30 august 2006 si nu 01-15. august dupa cum afirmasem anterior. Iti cer scuze pentru informatia eronata.


spune-mi si mie te rog unde ai vazut exact, ca eu tot am cautat si nu gasesc. este in ordinea de zi cumva? sau in alta parte?
Te rog sa intri pe site-ul CSM, www.csm1909.ro, la rubrica Noutati.Este prima rubrica, cum privesti de sus in jos, dai clic pe Noutati si la pagina 3 gasesti Calendarul estimativ al concursurilor si examenelor organizate de CSM in cursul anului 2006. Multa bafta.Intra pe adresa de mai jos:[ link extern ] >

Alte discuții în legătură

Procuror fara inm???? ContSters6135 ContSters6135 am auzit un zvon cum ca s-ar fi dat o ordonanta prin care se vor numi procurori in regim de urgenta doar pe baza unui examen, fara a mai fi nevoie de admitere ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 ContSters67773 ContSters67773 Stiu ca este mult prea devreme sa vorbim despre modul in care se va desfasura examenul de primire in profesia de avocat 2010 ( Examenul de admitere in Barou), ... (vezi toată discuția)