avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Somatie de sechestru
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Somatie de sechestru

Am un credit restant ce a trecut la o firma de recuperari KRUK
Aceasta de curand ,i-a trimis o scrisoare prin care spune sa platesc intreg debitul pana la data de 11:11:2009 altfel vor intra in locuinta mea cu ordin judecatoresc pentru sechestrul bunurilor ca sa acopere valoarea
Poate sa faca asa ceva din moment ce suma e mica si nu a fost nici un proces ca sa puna in aplicare lucrul asta ?
Am avut probleme de sanatate si mi-am pierdut serviciul, si acum sunt in cautarea unui job deci sigur nu voi avea suma pana la data aia .
Eu locuiesc la o ruda si am buletinul pe adresa ei, am proprietate la tara, poate sa intre in locuinta rudei daca eu am adresa acolo ?
pentru ca pe somatie spune ca vor intra pe proprietatea mea cu sau fara acordul meu cu o hotarare judecatoreasca
AJUTOR ! nu mai am decat 4 zile si nu stiu ce sa fac :(
Cel mai recent răspuns: Lazar Ioan , Avocat 18:49, 7 Noiembrie 2009
sunt doar amenintari sa va intimideze pt a plati debitu
l.
nu discutiati cu acesti recuperatori. depuneti lunar la banca o suma cat de mica(si 50lei) pt a dovedi intentia de buna credinta

faceti cerere scrisa prin care solicitati bancii o pasuire la plata ratelor ( perioada de gratie sau rescadentarea creditului). o transmiteti fie prin posta cu confirmare de primire la centrala bancii fie o depuneti la secretariat si pastrati o copie cu nr de inregistrare
Nu trebuie sa disperati , asa sunt firmele de recuperari incearca sa recupereze debitul c at mai simplu posibil , prin intimidarea , dumneavoastra , dar ei trebuie sa obtina o hotarare judecatoreasca in acest sens , dupa care trebuie investita , si abia dupa aceea o pot pune in executare cu un executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita irinacraciun irinacraciun Buna ziua, In anul 2008 am luat un credit de nevoi personale, de la una din bancile din ro, pe care dupa o vreme nu l-am mai platit. Anul trecut am primit ... (vezi toată discuția)
Sechestru bun mobil (autoturism) alx_01 alx_01 Buna seara, Am urmatoarea situatie: Am achizitionat un autoturism acum 2 ani cu fonduri provenite din surse proprii. La scurt timp dupa ce s-a incheiat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!as vrea sa stiu,daca este corect ca o banca anume sa-ti ... aurelia2020 aurelia2020 Buna ziua!As vrea sa stiu,daca este corect ca o banca anume sa-ti mandateze un contract de credit de nevoi personale,celor de la kruk,din 2018 si sa nu trimita ... (vezi toată discuția)