avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua!As vrea sa stiu,daca este corect ca o banca ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua!As vrea sa stiu,daca este corect ca o banca anume sa-ti ...

Buna ziua!As vrea sa stiu,daca este corect ca o banca anume sa-ti mandateze un contract de credit de nevoi personale,celor de la kruk,din 2018 si sa nu trimita o notificare in prealabil,decat in martie 2020 de catre cei de la kruk,prin care solicitau plata unei sume din contractulxincheiat cu respectiva banca.Este permis bancii sa ''fluture'' datele personale unor SRL-uri ca cei de la kruk,ca doar asta-i domeniul lor de activitate,te hartuiesc cu vizite,telefoane si pretind sume de bani,fara un temei legal,fara chitanta..cica depuneti in contul x, suma...
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:21, 11 Februarie 2021
Kruk și alte firme asemenea sunt recuperatori de creanțe. Preiau de la bănci creditele neplătite de datornici, și le recuperează ei prin executare silită, sau prin înțelegere amiabila cu debitorul.

Din păcate, legea română le permite recuperatorilor să activeze pe teritoriul național.

Dacă considerați că va execută abuziv, vă puteți apăra, depunând la Judecătorie contestație la executare.
Recuperatorul nu vă poate executa el direct, ci va apela la un executor judecătoresc.
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2021
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie pentru credit din 2007 alina01989 alina01989 Buna ziua. Va rog sa ma jutati cu un sfat. Am nevoie de avocat sau nu? povestea mea: sotul meu a facut un credit la BCR in anul 2007 in val de aprox ... (vezi toată discuția)
Executare silita irinacraciun irinacraciun Buna ziua, In anul 2008 am luat un credit de nevoi personale, de la una din bancile din ro, pe care dupa o vreme nu l-am mai platit. Anul trecut am primit ... (vezi toată discuția)
Mai platesc sau nu rata la banca??? i_u_l_i_a_n_a i_u_l_i_a_n_a Tatal meu a decedat din cauze naturale anul trecut in septembrie, si avea un credit de nevoi personale 20 000 euro fara giranti si garantii la o banca. In urma ... (vezi toată discuția)