avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită daca am un agajament de plata si nu il respect ce ...
Discuție deschisă în Executare silită

daca am un agajament de plata si nu il respect ce poate sa mi se intample?

buna ziua as avea si eu nevoie de cineva sa ma ajute ..Am lucrat la o agentie de pariuri sportive si am pariat fara sa ma gandesc la cosencinte am pariat in jur de 6000 de lei apoi cand am luat legatura cu cei de acolo (sefii) au venit si mi-au spus ca am pariat mult mai mult in jur de 16616ron desi eu sunt convinsa ca nu am pariat atat de mult am vb cu ei apoi ei mi-au zis si inista pe tema ca ,sa imi fac un agajament de plata eu am facut il am la mine dar pe aceste foi imi scrie ca daca nu respect agajamentul de plata pana ce-l tarziu pana in data de 30 .10.2018 imi iau toate bunurile si estr in drept sa imi puna executare pana la achitarea sumei si mai imi scrie ca imi face proprii dar vreau sa mentionez ca eu doar am jucat virtual pe acel calculator si sincera sa fiu nu avea cum sa fiu atata minus o asa mare suma de bani ..ce pot sa fac si cum sa rezolv problema pt ca sunt sunata zilic pt acest agajament de plata pe care eu il am dar imi este frica sa il dau
Ultima modificare: Luni, 27 August 2018
laura nicoleta varga, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 18:07, 27 August 2018
Va poate da in judecata civila cu angajamentul.
Pot depune si plangere penala daca ati delapidat.
dar eu caut o solutie un avocat bun pt ca nu am furat nu am dat in cap la nimeni ..si mi se pare absurd sa platesc o suma asa de mare si daca refuz sa dau agajamentul de plata ce se intampla ?!
Si dvs. in calitate de angajat nu aveti acces la pariurile pe care le-ati efectuat? Vedeti exact care este suma pariata si aia treceti in angajament. Daca vor altceva, mergeti cu avocat si sa puna dovezile la dispozitie ca ati pariat o alta suma.
Dacă nu ați pariat acea sumă, nu semnați pt că vor avea un instrument ad probationem solid contra dvs.
Contractați serviciile unui avocat care să meargă cu dvs la negocieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum grabesc procedurile in cazul unei investigatii ce nu are la baza probe solide? zahban zahban Salut, Numele meu este Sabin si acum doua luni am jucat si am castigat impreuna cu 3 prieteni la 5 case de pariuri din Bucuresti niste sume consistente pe ... (vezi toată discuția)
Ce consecinte are prejudiciul adus unei firme pot face puscarie?ma poate ajuta cineva codreanuv2 codreanuv2 Am lucrat in domeniul pariurilor sportive si in timpul programului de lucru am pariat o suma foarte mare de bani(in timpul programului de la ora 18 pana la ... (vezi toată discuția)
Aveti idee in ce fapta pot fi incadrat codreanuv2 codreanuv2 Am lucrat in domeniul pariurilor sportive si in timpul programului de lucru am pariat o suma foarte mare de bani166 de milioane ,m-au pus sa semnez un ... (vezi toată discuția)