avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate comerciala nou infiintata, fara activitate!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate comerciala nou infiintata, fara activitate!

Ce declaratii trebuiesc depuse unei societati comerciale nou infiintate, care s-a inregistrat la Registrul Comertului (de la infiintare) fara activitate, avand in vedere ca este inregistrata in scopuri de TVA si platitoare de impozit pe profit?

Va multimesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters60554 , utilizator 11:24, 8 Noiembrie 2009
declaratia de mentiuni 010 la directia generala de finante publice in 30 de zile de la inceperea activitatii pentru actualizare vector fiscal, si in functie de vectorul fiscal se vor depune trmestrial decl. 100,102,103 din programul de declaratii MF ,decl 300 decont de TVA , respectiv 394 Declaratia informativa privind livrarile si prestarile de servicii pe teritoriul national (semestrial)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 010 firma nou infiintata Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Firma infiintata in februarie 2012, va avea salariati incepand cu 01 aprilie 2012. In decl. 010 initiala, in termen de 30 zile de la infiintare ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale firma nou infiintata. Dyana Barbu Dyana Barbu Buna ziua. Am infiintat de curand (1 luna) o societate comerciala (srl) si, inainte de a apela la un contabil, as vrea sa stiu in mare care sunt pasii ce ... (vezi toată discuția)
Firma nou infiintata si vectorul fiscal camicami camicami O firma nou infiintata la Reg. Comertului,in iulie 2011,este obligata sa se inregistreze si la fisc,la vectorul fiscal, din momentul infiintarii la ... (vezi toată discuția)