avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală Buna ziua
Discuție deschisă în Cultură generală

Buna ziua

Știu pe cineva care își închiriază propria casa pe post de pensiune , familia respectiva sta jos si sus in parta stânga a casei au 2 camere cu intrare separată unde cazează oameni care vin in vacante in 1 Mai Oradea întrebarea mea este :: cum se procedează pentru a fi prinși?
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 09:04, 28 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Te apropii de ei şi încerci să îi prinzi. Încearcă să fugi mai repede ca ei ca să îi prinzi dacă fug repede. Cumpără nişte adidaşi pentru alergat: Adidad Performance Speed.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere Alina.aly Alina.aly Buna seara! Locuiesc intrun andamblu de case cu o curte comuna in fata casei,mai exact 2 locuri de parcare in fata fiecarei case,teren propietate personala si ... (vezi toată discuția)
Salut ! am casa parinteasca la sat unde nu sta nimeni. usa principala ... AdianVasile5632 AdianVasile5632 Salut ! Am casa parinteasca la sat unde nu sta nimeni. Usa principala pe care se face intrarea este zidita in constructia casei. In spate este gradina si intre ... (vezi toată discuția)
Hoț bătut de păgubaș. lovire sau tâlhărie? robomax robomax daca am prins un hot la furat,l am batut i am luat scula cu care fura si adidasii,poate fi considerat talharie daca eu am retinut scula aia ca proba pentru ... (vezi toată discuția)