avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovinieta

Buna ziua
Am primit prin posta amenda pt rovinieta pt un autoturism din categoria A, am fost surprins in data de 21.04.2018 de o camera in localitatea Ulmi din judetul Dambovita, constatarea fiind facuta la data de 31.07.2018,dar rovinieta era valabila pana la data de 01.08.2018, aceasta fiind platita pe data de 02.08.2017 pe durata de un an.
Ca dovada am bonul dar pe el se mai vede doar stampila de pe spate cu data de 02.08.2017, restul s-a sters.
Pot intra in posesia unui dovezi ca rovinieta fost platita pe un an de la statia peco Petrom?
Unde pot face contestatie pt ca amenda nu o platesc.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: LORELA UNGURIANU , Avocat 10:30, 28 August 2018
Formulati plangere contraventionala la judecatoria de domiciliu. Cereti instantei sa faca adresa la CNADNR pentru o lista cu rovinietele platite de dvs pt acea masina(faceti si dvs adresa la ei, separat). La Peco puteti incerca, desi e o baza de date electronica la care doar CNDNAR are acces. Pe roviniete scrie ca trebuiesc pastrate inca un an dupa expirare, ceea ce presupune ca ei au luat in calcul erori de sistem sau ale operatorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta platita dar, completata gresit gicatgjiu gicatgjiu Va salut, am si eu cateva nelamuriri: Am platit rovinieta electronica a doua zi cand a aparut, mai exact pe data de 2 Oct. 2010 si am circulat timp de 9 luni ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala rovinieta Barbug Barbug Buna ziua, Am primit acum o saptamana o amenda de rovinieta din data de 30.11.2010 pe care am platit-o( 250 lei+ 25euro). Astazi mi-au mai venit inca doua ... (vezi toată discuția)
Contestatie titlu executoriu - amenzi rovinieta lauradumitrescu lauradumitrescu Buna ziua, Am primit de la ANAF Directia taxe si impoyite un titlu executoriu in valoare de 1500lei reprezentand amenzi contraventionale-rovinieta. Nimic ... (vezi toată discuția)