avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... camere video
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

camere video

buna ziua,in Cluj in 8 intersectii mari s-au instalat camere video.As vrea sa stiu daca au valoare juridica imaginile?de exemplu cind s-a intimplat un eveniment rutier?sau cind nu s-a intimplat nici un eveniment si au inregistrat numai ca cineva a incalcat reguli de circulatie,a tercut pe rosu,a rulat cu o viteza mai mare..etc multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters87904 , utilizator 09:16, 9 Noiembrie 2009
Poate ajuta ca un mijloc de proba, mai ales ca sunt puse ori la initiativa politiei sau primariei, institutii cu autoritate in stat.
V-as ruga sa fiti mai explicita..s-a pus de primarie si in ziar a scris ca nu are valoare juridica,de asta m-am adresat unor specialisti care cunosc legea,multumesc
MAI EXPLICITA DECAT AM SCRIS MAI SUS CA POATE AJUTA CA MIJLOC DE PROBA NU POT FI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident in sensul giratoriu valentin.gherman valentin.gherman Buna ziua! Aseara am fost lovit in partea stg spate rezultand axa masinii indoita, intr-un sens giratoriu. Eu intram de pe o strada laterala (supermarchet) in ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea video poate fi proba in instanta? Marian Jumara Marian Jumara Am avut un accident de circulatie .Am patruns pe culoarea verde a semaforului electric pe directia inainte, si dupa ce am trecut de centrul intersectiei am ... (vezi toată discuția)
Accident intersectie semaforizata CosminLiv CosminLiv Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident petrecut intr-o intersectie semaforizata. Am intrat in intersectie pe culoarea verde, cu intentia de a vira ... (vezi toată discuția)