avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru de mediu

Buna ziua! O întrebare: pentru recuperarea banilor pentru timbrul de mediu am nevoie doar de cererea aceea tip, sau trebue sa atașez la dosar și alte acte? Iar in legatura cu dobânda, trebuie făcută o cerere? Sau cum se procedează? Mulțumesc și o zi minunata.
Cel mai recent răspuns: Adriana1992 , utilizator 18:31, 29 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Buna ziua,

Depuneti rapid cererea la ANAF , termenul e 31.08.2018 , dupa nu se mai primesc.
Dobanda e prevazuta deja sa fie ceruta in solicitarea depusa. Nu e nevoie de alte documente.

Model aici:
[ link extern ]

Mulțumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare bani taxa poluare gabrielion gabrielion Buna!Va rog,care sunt pasii de facut pentru depunere acte pentru returnare bani taxa poluare.Am platit in 2012 cam 1200 lei pentru un Logan 1,6 nou,benzina.Ce ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de timbru AdiSfr AdiSfr Buna ziua. Mai pot recupera taxa de timbru platita la stat daca nu am depus documentele in acest sens pana la data indicata 31.08.2018, pe care judecatoreasca? ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto? Nelupiticu1 Nelupiticu1 Buna ziua. Am dreptul la restituirea taxei auto pentru un autoturism Dacia Logan, cumpărat în nov. 2015, daca am avut accident cu ea- dauna totala, a fost ... (vezi toată discuția)