avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte apartament

Mama mea s a trezit ca apartamentul în care locuiește nu.mai este pe numele ei în urma cereri fratelui meu de al ajuta sa obțină un alt apartament. ..ne fiind propietar pot primi informații de la notar în legătură cu ce acte s au făcut și cine este propietar? ?Menționez ca ei nu au nici un act la mana
Notarul nu ar avea drept sa va dea actele. Dar, le puteti obtine de la OCPI.
Mulțumesc! Nu vreau actele. ..vreau doar sa știu ce s a întâmplat ...
Vă rog să mi spune ți dacă notarul poate sa mi de a informații despre ce s a întâmplat. ..ce tranzacție s a încheiat și în ce scop...părinții mei cu toate ca nu au niciun act la mana nu vor sa meargă la notar...bănuiesc ca ori le este frica sa nu i scoată din casa ori sunt conștienți ca ce au făcut ,au făcut cu buna stiina
Notarul nu are dreptul de a va da nicio informație. Daca o va face, încalcă legea. Daca vreti sa incercati, puteti merge acolo.

Dar e mai simplu sa depuneti cerere la OCPI si veti primi copii de pe toate actele.

Sau puteti cere un extras online de la instituție si aflati cine este proprietarul si in baza caruia act.
Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Riscuri / nelamuriri /pasi de urmat achizitie imobil maral maral Buna ziua, Intentionez sa achizitionez un apartament si as avea nevoie de cateva sfaturi/lamuriri. Apartamentul este mostenit de 3 frati si de catre mama ... (vezi toată discuția)
extras de carte funciara pentru informare niccu niccu Buna ziua, Incerc de doua luni sa obtin un Extras de carte funciara pentru informare pentru un teren apartinand unei rude ! OJCPI imi cere copii legalizate ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil chitanta de mana Dna Stan Dna Stan Buna ziua,vreau sa cumpar un imobil care a fost achizitionat in anul 2005 de catre propietar cu chitanta de mana,acesta la randul lui tot prin chitanta de mana ... (vezi toată discuția)