avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... energie electrica imobil nou
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

energie electrica imobil nou

M-am mutat de aproximativ un an intr-un apartament ditr-un bloc nou. Dezvolatorul m-a lasat sa stau aici fara sa achit nimic pana in luna iulie a acestui an, cand am putut semna actele de vz cump (actele imobilului nu au fost gata pana atunci). In toata aceasta perioda am folosit energia electrica pe organizarea de santier. Imi poate face factura dezvoltatorul pe consumul de pana acum, avand in vedere ca am semnat un procesul verbal pe nr de kw in luna octombrie anul trecut, cand m-am mutat (acel pv a fost singurul document semnat execptand antecontractul, semnat cu dezvoltatorul)? Blocul are contoare individuale, se poate vedea consumul pe fiecare apartament.
Cum se procedeaza pt incheierea unui contract individual cu enel in aceasta situatie, daca nu avem inca asociatie de proprietari?
Refuzul meu de a achita consumul de pana in prezent se datoreaza faptului ca nu am nici pana in acest moment gaze, promisiunea dezvoltatorului initiala a fost ca toate utilitatile si actele ap vor fi gata in august 2017, semnand actele de proprietate abia in iulie 2018 si neavand nici acum gaze, iar curentul functionand pe organizare de santier.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:42, 29 August 2018
Incheierea contractului de furnizare electrica se face intre furnizor si consumator=proprietar
Pentru incheierea contractului de furnizare energie electrica nu este obligatoriu sa existe infiintata asociatie de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract enel Erimiaflorin Erimiaflorin Buna ziua ! Am o intrebare va rog .Am achizitionat un apartament intr-un bloc de locuinte iar in contractul de vanzare -cumparare este stipulat :Contractul de ... (vezi toată discuția)
Racordare enel - imobil nou bogda91 bogda91 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o situatie: la cumpararea unui apartament intr-un imobil nou, in contractul de vanzare - cumparare, autentificat la notar, ... (vezi toată discuția)
Probleme cu dezvoltatorul imobiliar valentinpit valentinpit buna ziua. de aproximativ o luna m-am mutat intr.un bloc nou. Toate bune si frumoase pana cand dezvoltatorul a inceput sa ne ceara banii pe contorul de gaze ... (vezi toată discuția)