avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul de a munci cu boala psihica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul de a munci cu boala psihica

Buna ziua! Ce pot face in situatia in care angajatorul vede pe adeverinta medicala scris:Este suferind de Tulburare afectiva bipolara. Apt pt munca.
Cum pot argumenta ca pot munci chiar daca am aceasta tulburare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:51, 13 Septembrie 2024
Bună dimineața ce se întâmplă dacă am diagnostic de tulburari pshotice majore și am fost refuzata de 2 ori la locuri de munca din cauza diagnosticul?
probabil nu veti putea presta activitatea ca si angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, o persoana cu tulburare afectiva bipolara, cu facultatea ... mioarailina mioarailina Bună ziua, o persoana cu tulburare afectiva bipolara, cu Facultatea de kinetoterapie și cu experienta (boala a făcut-o după facultate și o experienta de 4 ... (vezi toată discuția)
Dreptul la munca vallentin67 vallentin67 Am o cunostinta profesoara care sufera de episoade de anxietate.Poate ea preda la scoala? (vezi toată discuția)
Angajat cu afecțiune psihică. cum se procedează legal în asemenea cazuri? CristianaGh CristianaGh Buna ziua, am rugamintea de a ma ajuta in urmatoarea situatie, nevand informatii in acest domeniu sau o baza legala. Intrebarile sunt urmatoarele: 1) Din ... (vezi toată discuția)