avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa de la tara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa de la tara

Exista la tara o casa de 100 de ani demolabila. Se cere pentru demolarea ei in prezent aviz de constructie . In Mpldova acum 100 de ani casele se construiau si era nevoie de aviz de constructie ?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 18:34, 30 August 2018
Nu cred ca se cere "aviz de constructie" ... poate ati inteles gresit. Pentru a demola casa este nevoie de o autorizatie de demolare/desfiintare - pe care, multe primarii o elibereaza folosind acelasi formular ca si cel pentru autorizatiile de construire - este o autorizatie de construire/desfiintare pe care functionarul care o redacteaza taie efectiv cuvantul construire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot demola o constructie dupa obtinerea autorizatiei de construire pe locul constructiei vechi? hyundaipet hyundaipet Am o constructie veche si pe acelasi loc vreau sa edific o alta constructie noua. Am obtinut Autorizatia de demolare si in ca nu am demolat-o. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
constructie fara autorizatie de constructie lucianaghemisi lucianaghemisi as vrea sa stiu ce sanctiuni se aplica daca construiesc o casa fara autorizatie de constructie (legea) si in momentul in care mi se da nactiunea, sa spunem ... (vezi toată discuția)
Constructia unei case mici Ramona 2009 Ramona 2009 buna.Am cumparat acum 3 ani a casa 138mp cu constructie de 37 mp.Deoarece casa era veche am hotarat sa construim alta,dar din pacate am dat peste un arhitect ... (vezi toată discuția)