avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda ilegala ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda ilegala ?

Buna ziua !
Am cadastru si intabulare la casa si curte in sector 5 Bucuresti din anul 2000. In luna aprilie 2018 anul acesta am facut reactualizare la cadastru deoarece intre timp mai demolasem cateva magazii vechi acum vreo 15 ani si plateam impozit pe suprafata mai mare de constructie degeaba . Deci mi-a iesit noul cadastru si intabularea in aprilie 2018 , am refacut rolul fiscal la circa financiara . In luna iulie 2018 anul acesta vecinul mi-a facut reclamatie la disciplina in constructii ca am facut gardul despartitor dintre mine si el din foi de tabla, acum trei ani de zile fara autorizatie de constructie, iar acestia m-au amendat cu suma de 1500 lei si mi-au impus sa-mi obtin autorizatia de construire a gardului .Va intreb daca amenda e legala , daca intabularea si cadastrul facute in aprilie 2018 nu au efect si asupra gardului - si daca e un abuz din partea primariei disciplina in constructii.
Va rog sa-mi spuneti si mie ce pot face in cazul asta . Va multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 08:32, 1 Septembrie 2018
Ați cerut autorizație de demolare pentru magazii, de exemplu?
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Septembrie 2018
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru o magazie si un gard ....sunt in tribunal danacoman danacoman Buna ziua tuturor ! Am nevoie de un sfat care m-ar putea ajuta sa ies cu bine din urm. situatie: in anii 2008-2009 am construit FARA AUTORIZATIE o anexa ... (vezi toată discuția)
Cadastru apartament cu modificari raduc30 raduc30 Buna ziua, am un apartament in care s-au facut modificari (desfiintare debara si un perete despartitor BCA), fara autorizatie. Acum vreau sa imi fac cadastrul ... (vezi toată discuția)
Constructie gard vecin pe terenul meu Istrian Istrian Buna ziua, Am incercat sa gasesc pe discutiile existente un raspuns la dilema cu care ma confrunt dar nu am reusit sa identific. Pe scurt situatia este ... (vezi toată discuția)