avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dupa cat timp primesc raspuns la o contestatie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dupa cat timp primesc raspuns la o contestatie?

In urma taierii pensiei de boala..am facut contestatie.Dupa cat timp primesc raspuns?O sa mai fiu chemata la institutul de Expertiza Pentru Capacitate de Munca Bucuresti?
Ultima modificare: Duminică, 2 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cami cami , utilizator 15:02, 26 Septembrie 2018
Nu inteleg de ce mi.a taiat pensia.Am avut programul recuperator completat de medicul psihiatru la fiecare eliberare a retetei.Am avut iesiri din spital (bilete de internare.)tratament depresiv zi de zi din 2003.
Decizia primita nu era motivata ?
Imi zicea ca am o Deficienta usoara!!!Dar ei stiu ce stari am eu?si cum ma simt eu?Ei stiu ce e in corpul meu? si ca nu mai pot sa ma amgajez!!!
buna , daca aveti acces la internet cautati , Criteri de expertiza a capacitati de munca 2011 si acolo veti vedea daca diagnosticul pus de de medic se incadreaza la un grad si la care din ele ...multa sanatate si nu va lasati mergeti mai departe cu contestatia si cu proces daca sunteti sigura ca ati fost nedreptatita
Sunt ferm convinsa si stiu ca am fost nedreptatita taindu.mi pensia de boala.In data de 30 septembrie ar fi o luna de cand am trimis Contestatia la institut la Bucuresti.Nu stiu ce as mai putea face,deoarece nu imi permite situatia sa.i dau in judecata.Abia ma descurc sa.mi cumpar medicamentele...pentru ca ,tratamentul psihiatric este scump chiar daca reteta este 100% compensata.Si mai iau si alte medicamente pentru alte boli.

negru daniel a scris:

buna , daca aveti acces la internet cautati , Criteri de expertiza a capacitati de munca 2011 si acolo veti vedea daca diagnosticul pus de de medic se incadreaza la un grad si la care din ele ...multa sanatate si nu va lasati mergeti mai departe cu contestatia si cu proces daca sunteti sigura ca ati fost nedreptatita

Alte discuții în legătură

Contestatie impotriva deciziei luate de inemrcm adicoman adicoman BUNA SEARA . MAMA MEA E PENSIONATA PE CAZ DE BOALA DE 13 ANI CU DIAGNOSTICUL SINDROM DEPRESIV PE FOND DISTONIC SI IN URMA EVALUARII DE INSTITUTUL INEMRCM I ... (vezi toată discuția)
De ce se face a doua reexaminare tot la institutul de expertiza medicala bucuresti? Cami cami Cami cami Mi sa taiat pensia de boala.,eu fiind cu Sindrom depresiv recurent sever.Am facut contestatie,si am primit plic acasa sa ma prezint din nou la Bucuresti...in ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac ca sa iau pensia inapoi? Velicu Gabriel Velicu Gabriel buna ziua am fost pensionata pe boala si dupa doi ani am fost chemata la bucuresti si mi sa taiat pensia dar mia dat cod de boala g40 f61 m54 si mia spus ca nu ... (vezi toată discuția)