avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... la asoc de proprietari cine semneaza o factura ptr ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

la asoc de proprietari cine semneaza o factura ptr reparatiile executate ????

la asoc de proprietari factura de reparatii a diferitelor instalatii este semnata de :presedintele as de proprietari si reprezentantul firmei care a executat lucrarea ,. este corect ??? eu consider ca aceste facturi ptr diverse reparatii la as de proprietari trebui sa semneze pe langa presedinte si administratorul si comisia de cenzori care reprezinta controlul preventiv al as de proprietari
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 17:21, 7 Septembrie 2018
@ynoc entta

Daca va pricepeti putin la exprimare am specificat ” cu noua lege „ si nu ” cu actuala lege „ care știu cand intra in vigoare .
Avand in vedere a ca mai ramas putin timp până la schimbarea legii este corect să INFORMAM userii cu probleme care se aplica cat de curand și nu de ce a ramas din urs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata reparatiei Corinaaa Corinaaa vreau sa va intreb daca administratorul si presedintele refuza sati puna la dispozitie sa verifici factura si chitata cu care sa platit valoare reparatiei esti ... (vezi toată discuția)
Acoperisul blocului pico pico Locuiesc la ultimul etaj si ca de fiecare data noua ne revine sarcina sa luam masuri pentru reparatii. De aceasta data am hotarat sa efectuiez lucrarea dupa ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie de proprietari IRLUBUCURESTI IRLUBUCURESTI Buna ziua, vreau sa stiu daca exista o lege prin care locatarii unui bloc sa fie constransi pt a participa la reparatiile scarii. In cazul nostru, este ... (vezi toată discuția)