avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... PROBLEME ROAMING TELEKOM
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

PROBLEME ROAMING TELEKOM

Buna ziua suntem o firma de transport si in luna aprilie am facut abonament la telekom cu minute nelimitate in roaming valoarea abonamentului fiind de 20 euro .Precizam inca o data ca minute nelimitate in roaming nu nationale unde abonamentele sunt mult mai mici .Acum 20 de zile au trimis un mesaj in care ne atentioneza ca daca nu trimitem documente doveditore sederi in roaming o sa fim taxati in plus.Am trimis contract de munca,CMR,ordin deplasare ,si ni se raspunde ca doc trimise nu fac dovada indepliniri conditiilor si o sa fim taxati in plus. Soferul sta in spatiul UE 6saptamani cu 1 acasa in acest timp de 4 luni el a fost acasa de 3 ori si ultima data a stat toata luna iulie acasa sa reintors pe 9 august in spatiul UE. Acum 2 zile am inceput sa fim taxati in plus si mi se pare o ilegalitate ca sa platesc in plus abonamentul respectiv atata timp cat sa reintrat in tara de 3 ori in perioada de 4 luni mi se pare ca se face un abuz eu avand un abonament de 2 ani si sa nu il pot folosi cum mi sa spus in oferta. Multumesc astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: traiflortrans , utilizator 10:12, 3 Septembrie 2018
cred ca aveti in contract o referire la politica de utilizare rezonabila a resurselor in roaming, verificati. puteti cerer modificarea abonamentului conform nevoilor dvs de comunicare, luati legatura cu furnizorul de servicii.
Da dar pt acest motiv am facut abonament nelimitat de 20 euro nu de acela cu minute nationale ce se pot folosi si in roming stiind ca se vb mult in roaming suntem nedreptatiti pt ca soferul a venit acasa de trei ori in perioada de 4 luni si a stat ultima data o luna in Romania .Pe 08 ale luni se baga minutele dar noi nu o sa mai avem deloc gratuitati platesc un abonament de 20 si nu pot folosi ofertele date.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare telekom. buna ziua, la inceputul lunii august am fost ... zsoli71 zsoli71 Facturare Telekom. Buna ziua, La inceputul lunii august am fost in Clisura Dunarii, mai precis la Dubova si la Orsova. Nu am trecut granita, dar nici nu am ... (vezi toată discuția)
Factura vodafone sssssttt sssssttt Am facut abonament in aprilie anul trecut in valuoare de 89 de euro pentru a beneficia de roming . Minute si internet . Totul a fost ok pana anul acesta mai ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone valentin-hrubi valentin-hrubi Buna ziua, problema e in felul urmator, am un abonament la vodafone de 3 ani si ceva cu minute si internet in roaming. Nu am avut nici o problema pana acum ... (vezi toată discuția)