avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce pot pati daca am injurat o persoana
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce pot pati daca am injurat o persoana

Ce pot pati daca am injurat o persoana nefind martori in jur
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:57, 5 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai mult ca sigur nimic,Insulta nu mai este prevazuta drept infractiune in codul penal.In cazul in care existau martori se putea alege calea unui proces civil dar putine persoane inteleg sa uziteze aceasta varianta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legal, ce zice dl avocat. Practic și tot fără martori...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injurii si insulte freshprince1980 freshprince1980 Am participat recent la un spectacol de stand-up comedy unde am patit niste chestii. Eu, gras fiind, m-am nimerit in primul rand iar comicul de pe scena si-a ... (vezi toată discuția)
Jignirile si injuriile intr-un proces la judecata ce se poate intampla cornel99 cornel99 Jignirile si injuriile fara lovituri si fara martori se pate da in judecata si ce se poate intampla? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Calomniere si defaimare pe forum online Ristina Ristina Am fost insultata si calomniata grav, cu acuze care daca ar fi adevarate mi- ar atrage pedepse legale, pe un forum online, pe numele meu real, nu pe nickul ... (vezi toată discuția)