avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chirias fara contract dat afara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chirias fara contract dat afara

daca proprietarul decide ca nu mai vrea sa inchirieze apartamentul si ii da chirias un termen de o saptamana sa eacueze apartamentul si dupa acea saptamana nu vrea sa evacueze apartament si proprietaru o da afara cu forta( ii scoate lucrurile pe hol cat chiriasul nu este acasa si schimba butucul) chiriasul il poate da in judecata pe proprietar?

mentionez ca nu exista contract de inchiriere
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 20:19, 4 Septembrie 2018
Este dificil pentru că nu este admisă proba cu martori pentru dovada unui act juridic cu o valoare mai mare de 250 lei, decât dacă locatorul ar fi fost profesionist.
Ar putea încerca să formuleze plângere penală pentru infracțiuni din sfera evaziunii fiscale...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere imobil Rapa Geanina Rapa Geanina De 8 luni stau in chirie cu prietenul meu intr-un apartament. Proprietara ne-a anuntat ca in luna iulie va veni un nepot de-al dumneaiei sa stea 2 saptamani la ... (vezi toată discuția)
Locatari abuzivi xyz13 xyz13 Am cumparat de curand un apartament (compus din camera, camara, hol comun, spatii de folosinta comune) intr-un conac. Problema se pune in felul urmator: ... (vezi toată discuția)
Probleme mari cu chiriasii matacheg matacheg Buna ziua … sunt intr`o situatie disperata ..si as avea si eu nevoie de niste sfaturi daca se poate .. .. anul trecut am inchiriat apart unei pers ... (vezi toată discuția)