am si eu o intrebare:
in urma cu 2 zile , am avut un accident rutier in care a fost implicata si o persoana. iesem dupa o strada m a oprit la cedeaza m am asigurat din stanga(era sens unic unde trebuia sa ajung) si imediat ce am dat sa plec un biciclist care venea pe contrasens l am acrosat. indata am chemat salvarea , mi sa luat permisul persoana lovita a ajuns la spital si i au bagat piciorul in gips.A doua zi am fost sunata k este dus la spital cu salvarea pt k i sa inrautatit starea de sanatate.Nu stiu cum sa procedez , va rog din suflet sa ma ajutati . Mi au facut testul de alcoolemie care este o(zero)
Ati omis/uitat de asigurarea RCA? Fiind declarata vinovat de accident, pana la proba contrarie, victima poate apela la asigurator si nu exista motiv sa fiti shantajata pecuniar.Va avea loc procesul, si puteti formula obiectiile aratate aici, in instanta, acolo unde se va lua o hotarire corecta.
Avand o experienta similara, va putem spune ca este neaparat nevoie sa va angajati un avocat specializat in drept penal, avocat care sa se implice foarte mult in cazul dumneavoastra in perioada aceasta incipienta, pentru ca in majoritatea situatiilor de acest gen, tot ce se stabileste acum, va deveni mai tarziu proba de netagaduit in instanta.
Va dorim mult noroc si incercati sa va gasiti linistea in sfaturile unui avocat care sa va reprezinte interesele cu profesionalism!
Strada cu sens unic
Ghetu
Pe data de 04 01 2020 circulam pe o stradă in fata se află o stradă cu sens unic din partea dreapta spre stanga
Am redus viteza la maxim m-am uitat in ... (vezi toată discuția)